Lagertanke til Vejle losset i Esbjerg

0

Tankene, som hver måler 26,5 x 4,8 x 4,9 meter og vejer 77 tons, blev kørt fra Esbjerg til Vejle på tre på hinanden følgende aftener.

Transporten var bestilt af HM Global Projects i Tyrkiet – et internationalt projekttransport- og logistikfirma.

”Projektet forløb fuldstændig efter planen og til kundens fulde tilfredshed. I et tæt samarbejde mellem vores stærke teams i projektafdelingen, stevedoring, terminalen og agency-afdelingen fik vi strikket en pakkeløsning sammen, som gjorde, at HM Global Projects kunne bruge Blue Water som totalleverandør på den lokale håndtering og levering i Danmark”, fortæller Kasper Vahlun Junge, som er projektchef for Energy & Projects i Blue Water Esbjerg.

“Den løsning Blue Water tilbød var uovertruffen, og det at Blue Water var i stand til at håndtere hele pakken, var afgørende for vores beslutning”, siger Hürol Aslan, General Manager, HM Global Projects.

Redaktionen

(Visited 4 times, 1 visits today)