ÆrøExpressen forsinket ti dage

0

Men forsinkelsen er ikke værftets skyld, siger rederiet ÆrøExpressens direktør, Søren Vestergaard:.
“Vi må gribe i egen barm og erkende, at vi har presset på for at få færgen hjem. Så man kan ikke tale om skyld her. Forsinkelsen gør ikke andet, end at vi taber lidt i billetindtægter, og samtidig får vi lidt mere tid til at øve os i, og det er vores besætning glad for,” siger Søren Vestergaard til Fyens.dk.

Udsættelsen betyder at færgen først sættes i drift den 18. december.

“Det er selvfølgeligt ærgerligt for færgen, som gerne skal være klar til juletrafikken. Men det giver os lidt mere tid til at forberede os, så vi kan tage ordentligt imod dem. Vi har været lidt presset på tiden. Men nu kan vi få arrangeret noget musik og bagt nogle klejner til de kommer,” siger Tonni Hansen, borgmester på Langeland ifølge Fyns Amts Avis.

Ved indvielsesfesten i lørdags satte transportminister Benny Engelbrecht ekstra gang i festen. Som en kompensation for, at han kom senere på talerstolen end de øvrige talere, gav han et par maritime viser.

Se med i videoen her fra Søsiden, Fyns Amts Avis.

(Visited 6 times, 1 visits today)