De snurrer uden statsstøtte i Hirtshals

0

Det var råkoldt på landudvidelsen på Østhavnen i Hirtshals, da vindmøllerne, der er opstillet af Hirtshals Havnefond, blev indviet. Men det blev opvejet af glæden ved, at projektet nu er nået den afgørende milepæl.

Opbakningen og interessen for vindmøllerne har gennem hele projektet være stor, og således har borgermøllen 360 andelshavere, der tilsammen har købt de i alt 14.307 andele i vindmøllen.

“Vi er stolte over den opbakning og interesse, vi har mødt i forbindelse med vindmølleprojektet her på Hirtshals Havn, samtidig med at vi har oplevet et helt utroligt engagement fra Vestas, lokale virksomheder og de virksomheder på Hirtshals Havn, der positivt har levet med opstillingen af vindmøllerne, netop dér hvor de selv skulle arbejde. Tak til alle,” sagde Jens Peter Lunden, formand for Hirtshals Havnefond, da han bød velkommen.

Efter den officielle del af indvielsen bød Hirtshals Havnefond på gløgg og æbleskiver og gav samtidig interesserede mulighed for at komme ind i bunden af laugsmøllen – den såkaldte borgermølle.

(Visited 4 times, 1 visits today)