mandag, september 20, 2021
https://maritime.direct/DMF22

Stor kokainfangst på Aarhus Havn

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

”Vi udtog containeren til kontrol på baggrund af efterretninger fra vores internationale samarbejdspartnere. Vores toldkontrol bygger på stikprøver, intelligente risikovurderinger og overvågning døgnet rundt. I samarbejde med politiet har vi fokus på flere typer af euforiserende stoffer, ikke mindst kokain”, siger Preben Buchholtz, kontroldirektør i Toldstyrelsen.

- Advertisement -

Ifølge direktøren er der tale om et af de største beslag af kokain de seneste år.

Særlig Efterforskning Vest har siden beslaglæggelsen gennemført en intensiv, international efterforskning.

”Vores efterforskning viser, at kokainen sandsynligvis skulle have været læsset af i Hamborg, hvor det skulle distribueres videre til det centraleuropæiske narkomarked. Vi vurderer, at kokainen kunne være solgt for minimum et tocifret millionbeløb på gaden, muligvis trecifret”, siger Brian Olsen, politiinspektør og leder af Særlig Efterforskning Vest.

Containeren var ankommet med skib fra Hamborg Havn, og formentlig var det ikke meningen, at den skulle ende i Aarhus. Brian Olsen er tilfreds med, at det lykkedes at få den store mængde narko væk fra gaden.

”Beslaglæggelsen af kokainen er resultatet af det gode samarbejde, som vi har med Toldstyrelsen, og er et led i vores indsats mod kompliceret grænseoverskridende kriminalitet”, siger politiinspektøren.

Særlig Efterforskning Vest efterforsker fortsat sagen og samarbejder i den forbindelse med tysk politi.

Redaktionen

(Visited 1 times, 1 visits today)
- Advertisement -

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner