mandag, november 29, 2021

Helsingør dropper planer om multikaj

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Beslutningen er truffet efter gennemgang af en række eksterne rapporter, der fastslår at krydstogtturismen ikke vil kunne finansiere den 250 mio. kr. dyre investering, ligesom Helsingør ikke har nogen fremtid som erhvervshavn, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Advertisement -

“Havnebestyrelsen vil meddele Helsingør Byråd, at der ikke arbejdes videre med en ny multikaj langs opmarchområdet. Beslutningen er truffet enstemmigt på baggrund af præsentation og gennemgang af de to analyser, der skulle vise markedspotentialet, siger borgmester Benedikte Kiær (K) til avisen.

Redaktionen

(Visited 6 times, 1 visits today)
- Advertisement -

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner