Wuhan-virus suspenderer Kina-krydstogter

0

Det er rederierne Royal Caribbean International, Costa Crociere, M,SC Cruises og Genting Cruise Lines, der alle har annonceret en midlertidig suspendering af deres kinesiske krydstogter.

I følge kilder i krydstogtindustrien havde selskaberne reelt ikke noget valg, da de kinesiske myndigheder har instrueret rejsebureauer om at stoppe for salget af grupperejser. Og rejsebureauernes grupperejser udgør næsten hele salget af krydstogter i det kinesiske marked, skriver TradeWinds.

Frygten for yderligere spredning har også fåret det internationale transportarbejderforbund, ITF, til at udsende vejledninger til søfolk om, hvordan de bør forholde sig for at minimere risikoen for at blive smittet, rapporterer Splash.

Ifølge den seneste opdatering fra Reuters er 81 nu døde på grund af coronavirus, mens det bekræftede antal smittede i Kina er steget til 2.744, hvoraf omkring halvdelen er registreret i Hubei provinsen, der har Wuhan som hovedstad.

Redaktionen

(Visited 2 times, 1 visits today)