Scandlines indfører dual skibsorganisation

0

”Som dualofficer hos Scandlines kan man bruge sin solide faglighed og sine brede kompetencer til at løse de mange alsidige opgaver både på broen og i maskinen”, siger Michael Guldmann Petersen, Chief Operating Officer i Scandlines.

Indtil nu har de i alt fem vagthold bestået af to dualofficerer, fire singleuddannede officerer og fire skibsassistenter. Antallet af besætningsmedlemmer og altså dermed officerer på vagt ændrer sig således ikke.

Under normal drift er maskinkontrolrummet ubemandet, og broen har maskinvagten hele døgnet. Det frigør ressourcer i maskinen og sikrer, at broen hele tiden er opdateret på, hvad der foregår i maskinen.

Scandlines har siden 2005 ansat og uddannet dualofficerer. For at blive seniordual skal officeren have den foreskrevne sejltid på dæk og i maskine.

Redaktionen

(Visited 11 times, 1 visits today)