21 virus smittede ombord på krydstogtskib

0

Krydstogtskibet får ikke tilladelse til at gå i havn i San Francisco, men vil i stedet anløbe en flådebase i løbet af weekenden, hvor samtlige 3.400 passagerer og besætningsmedlemmer vil blive testet for den frygtede virus.

En enkelt passager, der har brug for intensiv behandling, blev natten til lørdag evakueret fra skibet.

Det var oprindelig planen, at Grand Princess skulle anløbe San Francisco onsdag, men de lokale myndigheder udstedte forbud mod at krydstogtskibet lagde til, da der var mistanke om, at der befandt sig virussmittede om bord.

Mistanken byggede på, at en 71-årig mand, der sejlede med skibet i sidste uge, er død af COVID-19, mens en canadisk mand i 60’erne, der ligeledes har været om bord på krydstogtskibet, er konstateret smittet.

Torsdag fløj helikoptere testudstyr ud til krydstogtskibet, hvor 46 personer blev testet og prøverne fløjet i land til laboratorieundersøgelse.

Vicepræsident Pence sagde på et pressemøde fredag, at regeringen overvejer at opfordre til, at amerikanerne underlader at tage på krydstogt.

Redaktionen

(Visited 4 times, 1 visits today)