mandag, september 20, 2021
https://maritime.direct/DMF22

Det blå guld svigtede Vilsund Blue sidste år

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Vilsund Blue A/S i Nykøbing er én af Europas mest moderne virksomheder indenfor muslingeindustrien. Limfjordens blå guld glimtede dog ikke så stærkt som tidligere for muslingeproducenten i 2019. Virksomheden måtte sidste år notere sig en væsentlig nedgang i resultatet ifølge deres årsregnskab. Bundlinjen viste et resultat på 3,3 mio. kroner. Det er et fald på 33 procent i forhold til året før. Direktør Tjørnlund Mattesen peger på, at en af årsagerne til det mindre gode resultat sidste år skal findes i, at væksten på muslingerne har været mindre.

- Advertisement -

Muslinger er selskabets væsentligste råvare og dermed også selskabets største driftsrisiko, hvis tilgangen svigter.

I ledelsesberetningen nævner Vilsund Blue, at råvareadgangen er underlagt restriktioner fra de offentlige myndigheder, og at en øget konkurrence fra udlandet også har haft en negativ indflydelse på prissætningen. Sammenholdt med selskabets aktiviteter i udlandet, hvor afregningen oftest foregår i fremmed valuta som pund og dollars, har dette også været en medvirkende årsag til et resultat, som selskabet betegner som utilfredsstillende.

Selskabet forventer ikke, at udviklingen kan vendes fuldt ud i 2020

(Visited 5 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner