Princess Cruises indstiller krydstogterne

0

Med aflysningen af togter for rederiets 18 skibe smider Princess Cruises håndklædet i ringen og tilbyder i lighed med Viking Cruises, at rejsende kan få deres penge retur eller ombooke deres billetter til en senere rejse.

Coronavirussen har i den grad ramt hele rejsebranchen, men ikke mindst krydstogtrederierne, der med en corona-pandemi hærgerne over snart sagt hele verden mildest talt ikke står med et godt produkt til kunderne. Hvem ønsker lige at opholde sig på et skib sammen med tusindvis af andre under de nuværende omstændigheder? Få. Meget få.

Aflysningerne berører hos det Carnival ejede Princess Cruises alle afgangen mellem den 12 marts til den 10. maj. Her kan passagererne få hele billetprisen refunderet.

Men Carnival forsøger at fortsætte sejladserne i sine øvrige krydstogts-brands. Her har man dog valgt at give kunderne mulighed for at aflyse indtil to dage før afgangen. Men pengene retur kan de ikke få, fremgår det af rederiets hjemmeside.

Carnival fremhæver også de mange tiltag, som rederiet har gjort og før for at minimere smitten for de rejsende, der trods corona smittefare alligevel vælger at tage afsted.

Også Norwegian Cruise Line har valgt at udvide muligheden for at afbestille en rejse i den kommende tid på sine tre brands, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises and Regent Seven Seas Cruises. Men heller ikke her har gæsterne mulighed for at få pengene retur. De kan alene vælge at rejse på et andet tidspunkt.

(Visited 1 times, 1 visits today)