Danske Maritime hilser ny pakke velkommen

0

“Det er meget positivt, at regeringen nu hjælper også de mindre virksomheder herunder iværksættere, som vi har mange af i den maritime industri. Vi er også glad for at tiltaget rækker 3 måneder frem så virksomhederne kan se den nærmeste fremtid roligt i møde. Vi kan dog være bekymret for, om der er virksomheder, som er er for store til denne pakke, men for små til de øvrige tiltag,” siger Jenny Braat, adm.dir. i Danske Maritime til Maritime Danmark.

Hun peger på, at der er mange af Danske Maritimes medlemsvirksomheder, som er hårdt presset i disse dage med lukkede grænser og annullering og udskydelse af opgaver.

“Derfor arbejder vi aktivt for at få nogle tiltag målrettet den maritime industri, som i disse dage er meget udfordret som globalt erhverv,” siger Jenny Braat og fortsætter:

“Vi er mange som kan huske, at det i forbindelses med finanskrisen i 2008 var vigtige at virksomhederne kunne holde gang i aktiviteterne og fastholde medarbejderne for virkelig at kunne “kick” starte efter krisen. Det er derfor vigtigt at finde en måde, hvorpå virksomheder kan fortsætte med at arbejde så normalt som muligt.”

(Visited 7 times, 1 visits today)