”Er det rimeligt med kameraovervågning 24/7, når formålet er at kontrollere landingspligten?”

0
Foto: Ernst Tobisch

Sådan lyder et af de spørgsmål, som oplægsholder Birgitte Kofod Olsen fra Dataethics havde tænkt sig at rejse til et foredrag arrangeret af Danmarks Pelagiske Producentorganisation. Foredraget blev udskudt på ubestemt tid grundet coronaudbruddet, men FiskerBladet har været i telefonisk kontakt til en diskussion omkring dataetikken i kameraovervågning af de danske fiskefartøjer.

Af Lærke Worsøe

Når FiskerBladet kommer på gaden kan du læse hele artiklen, hvor Birgitte Kofod Olsen diskuterer problemstillingerne, der kan være ved at bruge kameraovervågning som middel til kontrol af landingspligten. FiskerBladet bliver uploadet her til hjemmesiden på onsdag d. 1.4.

(Visited 5 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her