Fem bekræftet smittet på Maersk-skib

0

“Den officielle rapport, der blev offentliggjort af myndighederne 30. marts 2020, konkluderer, at et besætningsmedlem er diagnosticeret med Covid-19 og fire besætningsmedlemmer er smittet, men uden symptomer. De andre to er testet negativ. De hospitalsindlagte søfolk er alle i stabil tilstand,” skriver Maersk i en meddelelse, der er sendt til flere medier.

De berørte besætningsmedlemmer på Gertrud Maersk blev dårlige i sidste uge og derfor isoleret på skibet. Den 26. marts lagde skibet til kaj i Ningbo, hvor de syv søfolk blev indlagt og testet for Covid-19.

Det 9.000 teu store skib ventede på at blive indfaset i Maersk´s rutenetværk.

“Ekstra tiltag vil nu blive taget i forbindelse med udskiftning af besætningen og hygiejnen på skibet,” hedder det videre i meddelelsen fra Maersk.

“Sikkerheden og sundheden for vores medarbejdere er vores førsteprioritet, og vi gør vores yderste for at sikre den bedst mulige behandling for vores berørte kolleger,” skriver Maersk.

(Visited 6 times, 1 visits today)