Saudi Arabien køber sig ind i Carnival

0

Det store tab har sammen med den usikre fremtid sendt krydstogtrederiets aktier ud i et kæmpe dyk, hvilket saudi-araberne nu benytter sig af. Public Investment Fund har lagt 450 millioner dollar på bordet for aktieposten på 8,2 procent. Mange penge, men kun et greb i lommen for den stenrige fond, der ejer værdier for mere end 300 milliarder dollar.

Det er langt fra første gang at Public Investment Fund køber op i USA. Fonden har allerede store ejerandele i firmaer som Tesla and Uber Technologies.

Carnival Cruises råder over en flåde på 104 krydstogtskibe fordelt på ni brands, og forventer at aflyste togter, udgifter til bemanding af oplagte krydstogtskibe mm., vil koste rederiet omkring en milliard dollar om måneden de kommende måneder.

Redaktionen

(Visited 1 times, 1 visits today)