Trump til US Navy: Skyd hvis de generer jer

0

“Jeg har instrueret den amerikanske flåde om at skyde og ødelægge alle iranske bevæbnede både, hvis de generer vores skibe til søs,” skrev Trump i et tweet timer efter, at den Iranske Revolutionsgarde sagde, at det havde sendt Irans første militære satellit ud i rummet.

En amerikanske flådestyrke bestående af det fremskudte baseskib USS Lewis B. Puller, destroyeren USS Paul Hamilton, patruljebåden USS Firebolt og kystvagtskibene Wrangell og Maui, befandt sig i internationalt farvand i den nordlige del af Den Persiske Golf, da de 11 iranske hurtiggående både cirklede rundt om dem i en times tid.

De amerikanske fartøjer var i gang med at gennemføre en øvelse med Apache angrebshelikoptere stationeret om bord på USS Lewis B. Puller, da episoden fandt sted.

Se video fra hændelsen i sidste uge herunder:

(Visited 2 times, 1 visits today)