Mærsk vil tilbagekøbe aktier for 10 milliarder

0
Foto: Jens Nørgaard, arkiv.

Efter et flot tredje kvartal vil bestyrelsen i A.P. Møller – Maersk påbegynde et nyt tilbagekøb af aktier for 10 milliarder kroner

Onsdag morgen præsenterede Mærsk et regnskab for tredje kvartal af 2020 med solide tal på bundlinjen, og de gode resultater har ført til, at selskabet vil tilbagekøbe egne aktier for 10 milliarder kroner.

Det oplyser Mærsk i en pressemeddelelse, og selskabet følger dermed op på en tidligere annonceret plan om at distribuere Total-aktier, som blev genereret ved salget af Maersk Oil, tilbage til auktionærerne. Første fase af processen vil omfatte køb af aktier for 3,3 milliarder kroner i perioden fra 1. december 2020 til april 2021. Den resterende del af tilbagekøbet på 6,6 milliarder kroner sker efter en generalforsamling i marts 2021.

Det er anden gang på halvandet år, at Mærsk foretager et tilbagekøbsprogram. Det seneste blev påbegyndt i juni 2019 og blev afsluttet tidligere i år.

(Visited 18 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her