mandag, november 29, 2021

80 meter fragtskib stødt på grund i Randers Fjord

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Et fragtskib på 80 meter, der sejler under panamansk flag, gik onsdag formiddag på grund i Uggelhuse i Randers Fjord, og de første meldinger går på, at skibet ikke kommer ret langt lige foreløbig.

- Advertisement -

Fragtskibet Hoop på 80 meter er stødt på grund i Randers Fjord ved Uggelhuse. Det skete onsdag formiddag, og de seneste meldinger sent onsdag eftermiddag er ikke umiddelbart opløftende for skibet, der sejler under panamansk flag. Hoop skulle have lagt til i Randers Havn og losse jord af lasten, men så langt nåede det aldrig. Det skriver Randers Amtsavis.

– At vente på højvande vil ikke være tilstrækkeligt, da der faktisk også var højvande ved grundstødningen. Så i øjeblikket arbejder rederiet sammen med et klassifikationsselskab på en såkaldt salvage-plan for, hvordan man får skibet trukket fri, fortalte Karsten Danielsen, der er agency manager hos SDK Shipping i Randers, sent onsdag eftermiddag.

Uheldet er angiveligt sket, fordi Hoop skulle passere et andet skib og kom for langt ud mod kanten. En lokal havneassistent melder, at det område, hvor skibet har sat sig fast, er ret mudret, og at der derfor er begrænset risiko for, at der er gået hul på skibets skrog.

(Visited 18 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner