200 er tilbudt plads på Simac, og det er ny rekord

0
Foto: Simac.

Hvis alle takker ja til tilbuddet om at læse på Simac i Svendborg i år, vil det være dobbelt så mange som sidste år.

Sidste år søgte 100 ind på søfartsskolen i Simac i Svendborg, og i år er det tal fordoblet. 200 unge er blevet tilbudt en plads på uddannelsen, der starter den 1. februar, og det er ny rekord, bekræfter Simacs direktør, Jesper Bernhardt overfor Fyens Stiftstidende

– Vi plejer at have mellem 50 og 70, mens vi sidste år havde 100, der søgte ind. Så der er tale om en fordobling, hvis de alle dukker op, når vi starter 1. februar, og ja, det er vist rekord, siger Jesper Bernhardt til avisen.

Jesper Bernhardt kvitterer samtidig for, at hele branchen de seneste år har gjort en indsats for, at der er nok praktikpladser til de rekordmange studerende. I en opgørelse, Danske Rederier har lavet blandt medlemmerne, viser det sig, at de i år stiller 480 praktikpladser til rådighed for de studerende på de maritime uddannelser. 

(Visited 112 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her