Fiskeristyrelsen nedsætter rationer for brisling og sild

0

Kystfiskerrationen for sild og brisling i Østersøen flugter ikke med mængden af fartøjer i februar.

Den afsatte mængde af brisling i Østersøen til kystfisker-rationsfiskeri svarer ikke til antallet af deltagende fartøjer i februar måned. Derfor nedsættes kalendermånedsrationen med virkning fra 1. februar 2021 til 30 tons. pr. kalendermåned, det oplyser Fiskeristyrelsen i en pressemeddelelse.

Det samme gælder for den afsatte mængde af sild i østlige Østersø ICES område 25-32 til kystfisker-rationsfiskeri. Også her nedsættes kalendermånedrationen med virkning fra 1. februar til 10.000 kg. pr. kalendermåned.

Ændringerne er gældende til og med 31. december 2021, medmindre Fiskeristyrelsen melder andet ud.

(Visited 6 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her