Maersk Supply Service peger på Michel Kofoed som CFO

0
Foto: Maersk Supply Service.

Michael Kofoed vender tilbage til Maersk Supply Service, hvor han senest var fra 2016-2018 blandt andet som finanschef.

Fra 15. marts tiltræder Michael Kofoed som CFO i Maersk Supply Service, hvor han erstatter Karl Thorgren. Michael Kofoed rapporterer til administrerende direktør, Steen S. Karstensen, og kommer til at være medlem af Senior Management Team i Maersk Supply Service, skriver Søfart.

– Michael bringer stor erfaring fra ledende stillinger inden for virksomhedsfinansiering og dybt kendskab til den maritime industri. Derudover kender han Maersk Supply Service indefra såvel som vores transformationsrejse mod at være en løsningsdrevet virksomhed med et stort fodaftryk inden for vedvarende energi. Jeg ser frem til, at Michael igen bliver medlem af vores team, siger Steen S. Karstensen.

Michael Kofoed kommer fra en stilling som chef for finansiering og markeder i A.P.Møller-Mærsk. Han har været i Mærsk siden 2005 i forskellige økonomistillinger. Fra 2016 til 2018 arbejdede han i Maersk Supply Service; senest som finanschef med ansvar for den globale økonomifunktion.

(Visited 39 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her