Hestbæk bliver øverstkommanderende i Hamburg Süd

0
Foto: Hamburg Süd.

Efter 16 år i Hamburg Süd bliver Poul Hestbæk forfremmet til den øverste post som administrerende direktør. En af hans vigtigste opgaver bliver at forstærke forholdet til kunderne.

I slutningen af første kvartal overtager Poul Hestbæk topposten i Hamburg Süd, der er ejet af Mærsk. Poul Hestbæk har været tilknyttet selskabet i 16 år senest som kommerciel direktør, og han tager over efter Dr. Arnt Vespermann, der forlader rederiet efter mere end 20 år. Det skriver Hamburg Süd i en pressemeddelelse.

– A.P. Møller Mærsks multi-brand-strategi er etableret på de globale markeder. Fremadrettet vil vi lægge et endnu stærkere fokus på at implementere strategien og styrke kundeforholdet i Hamburg Süd. Det er det ideelle tidspunkt for mig at opgive roret til Poul Hestbæk, siger Dr. Arnt Vespermann.

Det er især Poul Hestbæks næse for kundeservice, der har sikret ham posten. Det forklarer Vincent Clerc, der er administrerende direktør for Ocean og Logistics i A.P. Møller – Mærsk.

– Poul Hestbæk repræsenterer kontinuitet takket være sine mange år med Hamburg Süd, og med sin kundetænkning vil han lede den fortsatte udvikling og styrkelse af Hamburg Süd inden for familien af ​​Mærsk-brands.

59-årige Hestbæk har tidligere været ansvarlig for Hamburg Süds kommercielle forretninger på flere kontinenter, inklusiv Latin Amerika, Asien/Pacific og Europa.

(Visited 65 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her