Hårde trusler fra ny stabschef mod flådeofficerer

0
Image: Wikipedia.

Den nyudnævnte stabschef for Nigerias flåde, admiral Zubairu Gambo, siger, at nigerianske marineofficerer samarbejder med kriminelle i Guineabugten.

Admiral Zubairu Gambo beskylder officerer i sin egen flåde for at have samarbejdet med kriminelle og økonomiske sabotører om blandt andet narkohandel og kidnapninger. Det rapporter mediet Dryad Global. De voldsomme beskyldninger faldt, da han i denne uge afslørede sin “vision og missionserklæringer” i den nigerianske hovedstad Abuja.

”Jeg advarer mit personale om at undgå enhver handling, der er i stand til at skade flådens image. Sådanne handlinger vil der blive slået ned på med hårde sanktioner for at afskrække andre. På den anden side belønnes det nigerianske flådepersonale, der udviser høj integritet og positive egenskaber, der stiller flåden i godt lys,” siger han.

I sin tid som flådechef forpligter admiral Gambo sig til at styrke flådens allerede etablerede protokoller og opnå nultolerance for kriminel aktivitet inden for Nigerias flåde. Pirater har fortsat besat Guineabugten, hvor kidnapninger og ulovligt salg af olieprodukter er udbredt i området.

(Visited 234 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her