Søby Værft på jagt efter ny direktør

0
Foto: Søby Værft.

Fra 1. maj står Søby Værft uden direktør, da Roar Falkenberg flytter til Fyn.

Efter 18 år i sædet stopper Roar Falkenberg som administrerende direktør på Søby Værft. I stedet flytter han til Fyn for at være tættere på sin familie, og her bliver han uddannelses- og markedsdirektør på Syddansk Erhvervsskole – en stilling han tiltræder 1. maj. Det oplyser Søby Værft i en pressemeddelelse. Roar Falkenberg fortsætter sit arbejde i hele opsigelsesperioden og vil samarbejde for at sikre en så god overlevering som muligt.

– Vi er naturligvis kede af, at Roar har valgt at flytte til Fyn og prøve noget helt nyt, men forstår også godt argumenterne. Roar har været en stærk direktør og har drevet den udvikling, som værftet har gennemgået de seneste mange år, og er derfor også meget glade for Roars tilsagn om at være til rådighed for værftet i hele opsigelsesperioden samt i nødvendigt omfang herefter. Det synes jeg siger meget om, at hans veneration for værftet samt interesse i at sikre den bedst mulige overgang til en ny direktør, siger bestyrelsesformand, Søren Andersen.

Bestyrelsen igangsætter nu processen med at finde Roars afløser, og i forventning om at dette næppe er på plads til 30. april, udarbejdes en midlertidig løsning med afsæt i værftets nuværende ledergruppe, som vil sikre optimal kontinuitet i perioden frem til den nye direktør, kan tiltræde.

Efter et par udfordrende år senest med COVID-19 pandemien i 2020 er Søby Værft i 2021 inde i en meget positiv udvikling og har en ordrebog, der rækker langt ind i sommeren. I tillæg er der mange forespørgsler og tilbud ude på såvel reparationer samt nybygninger.

– Dette har også været en medvirkende årsag til, at jeg først nu har truffet beslutningen. Værftet har ikke stået stærkere i mange år end netop nu, siger Roar Falkenberg.

(Visited 137 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her