Tysk skib sad fast i isen ved Astrup Vig

0

Et tysk skib på vej til Skive Havn satte sig onsdag fast i isen ved Astrup Vig i Limfjorden. Det skriver Skive Folkeblad.

Det tyske skib, der var på vej med en last af soyaskrå, måtte have hjælp af Skive Havns lille slæbebåd, Krabbe, som i den seneste uge har haft nok at se til med den hårde frost, som har iset store dele af Limfjorden til.

– Det er ikke så ofte, at vi har så mange dage i træk med store minusgrader, og det ser ud til at fortsætte flere dage endnu. Så det er et særligt år, siger Knud-Erik Knudsen til Skive Folkeblad. Han er den ene af Krabbes to mand store besætning, der forsøger at holde vejen ind og ud af Skive Havn åben. Sidste gang den lille slæbebåd havde til opgave at bane vej gennem isen i fjorden var for tre år siden.

(Visited 82 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her