Danske Maritime udpeger ny chefjurist

0
Foto: Danske Maritime.

49-årige Adam Goldschmidt, der har været underviser på flere af landet største universiteter, og som tidligere har bestredet en række ekspert- og rådgivningsopgaver, er ny chefjurist i Danske Maritime.

Danske Maritime har ansat den 49-årige advokat Adam Goldschmidt som chefjurist. Han har på tværs af søfarts- og offshore-segmenter tidligere fungeret som rådgiver for en række rederier, ship managers, værfter, udstyrsleverandører, skibsmæglere, terminalforretninger samt logistikvirksomheder.

– I vores industri gør juraen først en reel forskel, når det lykkes at få jura, kommercielle forhold, teknik, operation og finans til at gå op i en højere enhed. Og helst på en måde, som begge sider af bordet er tilfredse med. En analytisk, innovativ eller pragmatisk tilgang samt opmærksomhed på kulturelle forskelle hjælper ofte, når tingene bliver svære, og jeg glæder mig til at hjælpe medlemsvirksomhederne både her i Danmark og når der er internationale forhold, de skal være opmærksomme på, siger Adam Goldschmidt.

Adam Goldschmidt har en Ph.d. i skibsfinansieringsjura og har undervist på CBS, SDU og Københavns Universitet samt stået bag en række udgivelser og været medlem af flere ekspertgrupper. For tiden er han medlem af Bimcos arbejdsgruppe, som skriver på en standardkontrakt for ombygning af skibe.

Danske Maritimes administrerende direktør, Jenny Braat, glæder sig over at kunne føje Adam Goldschmidt til holdet.

– Vi oplever i øjeblikket et ekstraordinært stort behov for vejledning til virksomhederne, fordi coronakrisen verden over har givet nye udfordringer at forholde sig til. Samtidig er det vores opgave at sikre de bedst mulige rammevilkår for branchen, hvilket kræver meget stor bevågenhed både på de beslutninger, der træffes i Danmark, og på de beslutninger, der skal sikre, at vi har acceptable konkurrencevilkår på verdensmarkedet. Så der er utrolig mange ting at tage fat på, hvor Adam vil kunne yde et vigtigt bidrag, siger hun.

(Visited 77 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her