Svanen og Bertha K skifter hænder

0
Foto: JK Shipping.

Ejeren af JK Shipping har solgt forretningen til en ven af huset, der fremover skal stå få driften af Livø-færgerne i Limfjorden.

Pr. 1. marts overtager Jesper Dalstrup JK Shipping (Livøoverfarten ApS) fra nuværende ejer, Jette Kobber. Jesper Dalstrup sejlede senest i 2020 som skipper på både M/S Svanen og M/S Bertha K og bor tæt på skibene, der i det meste af sæsonen sejler på Livøoverfarten samt for Nykøbing Mors Turistkontor. Det skriver Søfart.

Alle aftaler om færgeafløsning, tursejladser for Nykøbing Mors Turistkontor samt færgesejlads på ruten Rønbjerg/Livø fortsætter uændret. Jesper Dalstrups første opgave for den kommende sæson bliver at få bemandingen på plads og få skibene gennem det årlige syn.

Selvom hun sælger sit selskab, vil Jette Kobber fortsat være tilknyttet som almindelig ansat. Hun vil i en overgangsperiode bistå den nye ejer med de administrative opgaver samt kundeservice. 

(Visited 218 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her