Video: Her kæntrer færge i indonesisk havn

0
Foto: Screenshot fra YouTube.

Et dæk, der var blevet lastet forkert, får i første omgang skylden for, at en indonesisk færge kæntrede i weekenden i en indonesisk havn.

Det vides endnu ikke med sikkerhed, hvad der er årsagen bag, men som det kan ses på videoen i bunden af artiklen, kæntrede den indonesiske færge, KMP Bili, lørdag eftermiddag i havnen i Perigi Piai nord for Pontianak i den vestlige del af Kalimantan i Indonesien. Det skriver Fleetmon.

Myndigheder ledte umiddelbart efter ulykken efter passagerer eller besætningsmedlemmer, som skulle være fanget i fartøjet, men der meldes ikke om nogen dødsfald. Der spekuleres i, at KMP Bili kæntrede, fordi lasten og bilerne på dækket var blevet dårligt positioneret.

De indonesiske myndigheder arbejder nu på at finde den præcise årsag til ulykken.

(Visited 823 times, 2 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her