Video: Containerskib hamrer ind i havn og vælter kran

0
Foto: Vesselfinder.com.

I weekenden sejlede feederskibet Phuc Khanh grundet en motorfejl først ind i en passerende pram for efterfølgende at ramle ind i en havnekran, der væltede.

Det blev fanget på video, da feederskibet Phuc Khanh søndag sejlede ind i og væltede en havnekran på Long Tau-floden nær Ho Chi Minh City i Vietnam. Forinden ramte skibet en pram, der passerede forbi. Ifølge Splash247 blev 672 teu store Phuc Khanh, der ejes af det vietnamesiske firma Global Logistics Services, ramt af en motorfejl og mistede al motorkraft, da den sejlede mod strømmen op ad floden.

Ingen havde derfor kontrol over det drivende skib, da det først ramte prammen og derefter havnekranen, der arbejdede på en bro, der forbinder Ho Chi Minh-byen med Dong Nai. Kranen påførte betydelige skader på Phuc Khanh og store dele af skibets last, ligesom fire containere blev skubbet overbord.

Efter hændelsen blev Phuc Khanh slæbt til en terminal i Ho Chi Minh for at undgå overbelastning på navigationskanalen.

(Visited 722 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her