Odense Havn sælger 183.000 kvadratmeter til storentreprenør

0
Arkivfoto.

A. Enggaard kan inden længe rykke ind på Odense Havn i stor stil. Kommunen og Port of Odense har accepteret at sælge 183.000 kvadratmeter til entreprenøren.

Kun formaliteter mangler at falde på plads, før entreprenøren A. Enggaard kan rykke ind på Odense Havn. Og det drejer sig ikke om et lejemål. A. Enggard køber syv områder af inderhavnen, eller hvad der svarer til 183.000 kvadratmeter af kommunen og Lindø Port of Odense. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Aftalen afhænger af, at byrådet nikker ja ved næste byrådsmøde den 3. marts, men Økonomiudvalget gav onsdag sin velsignelse, og det bør være en formalitet at få resten af byrådet med. A. Enggaard planlægger at udvikle de syv områder med boliger, åbne pladser, grønne åndehuller, kulturliv og erhverv.

Det er ikke blevet oplyst, hvad købet kommer til at koste, men ifølge Fyens Stiftstidendes kilder har A. Enggaard budt omkring 700 millioner kroner for at overtage de syv havnearealer. Hvornår arbejdet går i gang er stadig uvist. Efter godkendelse i byrådet skal der ifølge Odense Kommune ske “et års intens borgerinddragelse”.

(Visited 192 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her