Fayard med største overskud i tre år

0

Trods coronakrise i Danmark, så kom det familieejede skibsværft Fayard rigtig godt igennem regnskabsåret 2019/20 og leverer et overskud før skat på 110,7 millioner kroner. Det er næsten en fordobling i forhold til 2019 og det bedste resultat i tre år. Det oplyser Fayard i en pressemeddelelse.

Overskuddet blev drevet af en omsætning på 857,3 millioner kroner.

“Med en stærk kerneforretning som maritim servicevirksomhed og turnkey-leverandør har Fayard igen i år kunnet bistå vores kunder med løsninger af deres behov, herunder relevante miljømæssige forbedringer og teknologimæssige opgraderinger,” siger Thomas Andersen, CEO i Fayard i pressemeddelelsen.

Det fynske værft, der er drevet af familien Andersen har klaret sig så godt igennem det forgangne år, at selvkabet sågar har takket nej til at gøre brug af regeringen hjælpepakker.

“I en periode med stor usikkerhed som følge af Covid-19 har vi arbejdet med høj kapacitet og beskæftigelse, hvilket kan henføres til en stærk indsats fra vores medarbejdere og samarbejdspartnere, som har udvist stor fleksibilitet og arbejdsomhed på flere niveauer i vores organisation, mens vi samtidig har haft et stærkt samarbejde med vores kunder”.

Skibsværftet er en del af Fayard-koncernen, som også ejer 48 provent af Elvstrøm Sails. Koncernens samlede resultat i 2020 var på 176,4 millioner kroner før skat.

(Visited 95 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her