mandag, november 29, 2021

Skoleskibene må igen stævne ud

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Oven på en lang nedlukning er der atter godt nyt for eleverne på Skoleskibet Danmark og Skoleskibet Georg Stage. Uddannelses- og Forskningsministeriet har nemlig sagt god for, at de to skibe igen må stævne ud med elever om bord. Det skriver Ritzau.

- Advertisement -

– Skoleskibene spiller en rigtig vigtig rolle for både det blå Danmark og det arbejdsmarked, hvor vi har så hårdt brug for arbejdskraften, men også for den enkelte unge, som skal på en unik rejse, der kun sker en gang i livet, siger uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen (S).

80 elever på Skoleskibet Danmark og 63 elever på Skoleskibet Georg Stage får derfor alligevel lov til at sejle ud på de planlagte forårstogter henholdsvis den 3. april og den 27. marts, som ellers var i overhængende fare for at blive aflyst på grund af coronanedlukningen af samfundet.

Elerverne skal dog igennem flere coronatests og en isolering, inden de får lov til at stævne ud, ligesom de heller ikke vil kunne se andre end hinanden, fra de møder ind.

(Visited 100 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner