Ny direktør til Mercy Ships Danmark

0
Christian Sophus Ehlers. Foto: Mercy Ships Danmark

Den danske afdeling af NGO organisationen Mercy Ships har fået ny direktør. Det oplyser organisationen i sit månedlige nyhedsbrev ifølge Søfart.

Det er Christian Sophus Ehlers, der kommer fra en lederstilling som mediechef hos Unicef Danmark, der i de kommende 10 måneder skal stå i spidsen for Mercy Ships Danmark, mens generalsekretær Vibeke Hauge Førrisdal er på barsel.

– Mit arbejdsliv vil jeg bruge på noget, der giver mening på et dybere plan. Det gør arbejdet hos Mercy Ships Danmark. Jeg vil gerne være med til at udvikle organisationen, så vi kan blive en endnu stærkere drivkraft i at kunne yde en indsats for mennesker i udsatte positioner i verdens fattigste lande, siger han ifølge Søfart.

Mercy Ships, der har været aktiv i Danmark siden 1980’erne, har til formål at hjælpe med helbredelse af folk i nød i verdens ulande, og organisationen driver blandt andet verdens største privatejede hospitalsskib.

Christian Sophus Ehlers har 15 års erfaring fra forskellige medlems- og interesseorganisationer –  herunder med en fortid hos blandt andre Socialdemokraterne, Folkekirkens Nødhjælp og BUPL.

(Visited 114 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her