søndag, januar 23, 2022

Dansk Havn lider økonomisk efter coronanedlukning

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Havnen i Nexø på Bornholm har lidt voldsomt under coronakrisen, hvor blandt andet manglende færgepassagerer fra Polen har været medvirkende til et minimalt overskud i 2020. Det skriver TV2 Bornholm.

- Advertisement -

På et kommunalbestyrelsesmøde i sidste uge blev det oplyst, at Nexø Havn kom ud af 2020 med et spinkelt overskud på 380.838 kroner. Det er væsentligt mindre end året forinden, hvor overskuddet lød på 1.106.370 kroner.

Kommunalpolitiker Søren Schow fra Venstre oplyste på mødet i forbindelse med tallene fra Nexø, at det ikke fremgik af dagsordenpunktet at selskabet Nexø Havn Udvikling er udskilt fra Nexø havn i 2019. Tages der højde for det, så ryger overskuddet fra 2019 ned på omkring 725.000.

Det ændrer dog ikke ved, at også havnens omsætningen samtidig faldt med et tilsvarende beløb i forhold til overskuddet. Faldet i omsætningen skyldes primært færre rejsende til og fra Polen samt nedgangen i fiskeriet.

(Visited 59 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 27 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner