mandag, november 29, 2021

Orlogskaptajn gjort til syndebuk

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Husker du Hovsa-missilet, som var et Harpoon-missil der utilsigtet blev affyret af Fregatten Peder Skram i retning mod København? Se tredje afsnit af dokumentaren, om skibet og missilet, der satte Danmarks sikkerhed over styr

- Advertisement -

Orlogskaptajn H.G. Olsen står under anklage. Han har ikke overholdt procedurerne og skal straffes. Det er ikke formildende, at han anses som én af Europas fremmeste missileksperter, og at han selv hævder sin uskyld. Nye oplysninger kommer frem, og det viser sig, at et lignende uheld har fundet sted. Her blev et missil også fejlagtigt affyret, og besætningen ligeledes holdt ansvarlig for at have begået fejl. Journalister begynder at grave i sagen, for højere oppe i systemet ønsker man at undgå for meget.

Se episode 3 af DR’s dokumentarserie om Henning og Dødsmissilet på linket her

Hvis du ikke fik set de to foregående afsnit, så kan du her se episode 1 og episode 2 i serien om Hovsa-missilet.

(Visited 51 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner