Dansker snupper toppost i Pacific International Lines

0
Lars Kastrup. Foto: Pacific International Lines

Danske Lars Kastrup, der tidligere har været topchef i APL, bliver ny topchef i Pacific International Lines (PIL) fra Singapore. Det bekræfter selskabet i en meddelelse.

Lars Kastrup bliver den ene af to nye topchefer efter selskabet har gennemgået en større finansiel rekonstruktion samt en udrensning ledelsen. Her skal danskeren nu sammen med den ligeledes nyudnævnte executive director, Chee Yen Gan, føre selskabet videre.

Selskabet var tidligere styret af flere medlemmer af Teo-familien, der ligeledes ejede selskabet, men mens selskabets formand, SS Teo, bliver på sin plads, så er der ellers sagt farvel til flere af familiemedlemmerne i PIL.

Lars Kastrup, der også bliver medlem af selskabets bestyrelse, stod i spidsen for rederiet APL indtil 2019, hvor det blev opkøbt af CMA CGM. Tidligere arbejdede han som senior vice president i det franske selskab med ansvar for terminaler, skibe og logistik. Før den tid var han ansat i A.P. Møller – Maersk.

Pacific International Lines har i forbindelse med rekonstruktionen fået tilført i alt 750 millioner dollar

(Visited 61 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her