Dansk bunker-gigant bliver førende leverandør i Caribien

0
Foto: Bunker One

Den danske bunkergigant Bunker One udvider sine fysiske leverancer i St. Croix på de Amerikanske Jomfruer. Dermed bliver bunkervirksomheden den førende uafhængige bunkerleverandør i Caribien. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

St. Croix er ved at blive et knudepunkt med den nylige genstart af dets raffinaderi, som er strategisk placeret langs den kæmpe skibsfart, som betjener amerikanske import- og eksportmarkeder samt regionale markeder for brændstofolie og raffinerede olieprodukter i Caribien og Latinamerika.

”Jeg er stolt over, at Bunker One er blevet valgt som den fysiske hovedleverandør, da det passer perfekt med vores ekspansionsplaner i Caribien. Vi stræber efter at være vores kunders foretrukne bunkering-partner, og udvidelsen understreger, at dette ikke kun er en strategi, vi udfører,” siger administrerende direktør i Bunker One, Peter Zachariassen.

Selskabet har erhvervet bunker-tankeren MT Desna Star på 12.551 dwt. specielt til den nye destination.

(Visited 34 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her