august 17, 2022 23:36

Han er den nye frontmand i Navtor Denmark

Jacob Clausen. Foto: NAVTOR
Jacob Clausen. Foto: NAVTOR

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

HydroPen
Maersk forsyner sin flåde med banebrydende brandslukningsudstyr
FOB SWATH 3
Se billederne: To CTV'er til pitstop service i Hvide Sande
095E8109-FE8E-438D-B2FF-CC98B4729ECD
Torm køber ejerandel i scrubberproducenten ME Production
Foto Molslinjen
Molslinjen vil bygge nye elfærger til to ruter
Foto Stena Line
Aftale om dansk-svensk færgerute over Kattegat forlænget

Jacob Clausen er ny mand i spidsen for Navtor Denmark. Det oplyser det norske selskab samtidig med offentliggørelsen af den nye danske afdeling. Det skriver Navtor i en pressemeddelelse.

Jacob Clausen tiltræder den nye stilling efter tidligere at have haft rollen som VP Operations i Tres Solutions og haft blandt andet ledende stillinger i Marorka og Maersk Maritime Technology. Han har netop rekrutteret Dennis Ingham, der tidligere har arbejdet i Force Technology, som Senior Data Analyst og vil udvide holdet yderligere i de kommende måneder.

“Navtor er allerede et globalt navn inden for e-Navigation med kunder i over 60 lande og løsninger og tjenester ombord på over 7000 skibe over hele verden. Potentialet for virksomheden og dens kunder er dog endnu større. Vi har muligheden for at udnytte vores unikke digitale teknologi og forståelse til virkelig at forbinde teams og hele organisationer og trække maksimal værdi ud af den enorme mængde data i denne stadig mere digitaliserede industri. Udvikling af virksomhedens præstationsside og især erhvervelsen af ​​Tres åbner for en ny horisont af muligheder,” siger Jacob Clausen.

Læs også: Norsk e-gigant målretter Danmark med den ny udvidelse

”Jeg tror, ​​at skibsfarten her i Danmark, som er kendt for sin avancerede forretningstilgang af høj kvalitet, vil være meget modtagelig for Navtor-filosofien, ambitionen og innovationen. Jeg ser frem til at drive yderligere vækst på dette vigtige europæiske marked,” siger den nytiltrådte administrerende direktør.

I løbet af de sidste 10 år har NAVTOR lanceret en række førstegangssituationer til det maritime marked, herunder den første typegodkendte Pay As You Sail ENC-tjeneste i 2012, verdens første digitale korttabel, NavStation, i 2014 og den første certificerede cyber sikker datagateway, NavBox, automatisering af krypteret distribution og opdatering af digitale diagrammer, publikationer og andre vigtige data. Flådestyringsapplikationen NavFleet med realtidsovervågning og ydeevneoptimeringsfunktioner, der blev lanceret på markedet den 1. februar i år.

Ved siden af ​​ Navtors nye danske kontor har firmaet også faste baser i Norge, Sverige, Rusland, Storbritannien, USA, Japan, Tyskland og Singapore.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

HydroPen
Maersk forsyner sin flåde med banebrydende brandslukningsudstyr
Foto Vejdirektoratet 6
Smukke billeder: Nu er der 13 bropillefundamenter i Storstrømmen
Ocean Atlantic
Tilbageholdt - Hul i skroget på krydstogtskib aflyser rejse til Grønland
Containers lost in Pacific
Fragtskib synker efter kollision med Maersk-chartret containerskib
Den-kommende-Femern-forbindelse-er-et-kolossalt-anlaegsprojekt-som-kan-faa-stort-betydning-for-landsdelen
Se den flotte video: Sommer ved Femern Bælt

Relaterede artikler