onsdag, januar 26, 2022

Tidligere folketingsmedlem ny formand for Navigationsskole

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Bestyrelsen for Marstal Navigationsskole har enstemmigt valgt Mette Reissmann som ny bestyrelsesformand. Det skriver skolen i en pressemeddelelse.

- Advertisement -

Mette Reissmann, der er uddannet jurist og økonom fra CBS, har været medlem af bestyrelsen for Marstal Navigationsskole siden december 2018 og er ligeledes tidligere TV-vært på programmet Luksusfælden. Derudover har hun gennem en årrække siddet som medlem af Folketinget for Socialdemokratiet, hvor hun som uddannelses- og forskningsordfører blandt andet arbejdede med udvikling af de maritime uddannelser.

Derudover har hun tidligere arbejdet som selvstændig med fokus på social ansvarlighed og den grønne omstilling, hvorfor hun nu glæder sig til at medvirke til sammen med den øvrige bestyrelse, ledelsen og medarbejderne på Marstal Navigationsskole at sikre dansk uddannede sømænd- og kvinder, der har de rigtige kompetencer til at dække de fremtidige behov, som Det Blå Danmark efterspørger.

”Det er vigtigt med en strategi, der dels sikrer, at alle kommer med og dels sikrer, at fremtidens maritime arbejdskraft tænker grønt i Det Blå Danmark. Vi skal udvikle konkurrencedygtige uddannelser som både ansøgere og aftagere synes er spændende og attraktive”, siger Mette Reissmann.

Mette Reissmann er desuden medlem af Det Etiske Råd og Trygfondens Repræsentantskab.

Hun afløser Jan Lybecker Steffensen, der har været bestyrelsesmedlem siden 2012 og varetaget formandsposten siden 2016.

(Visited 266 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 27 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner