Se den her: Danmarks nyeste isbryder

0
default

Den anden skandinaviske isbryderbåd designet af Robert Allan Ltd. er blevet leveret til sin ejer, Svitzer Europe. Det skriver skibsingeniøren Robert Allan Ltd. i en pressemeddelelse.

Svitzer Embla er en 30 meter lang og bygget af Med Marine og Eregli Shipyards i Tyrkiet ved Sortehavskysten. Embla, som ifølge nordisk mytologi var den “første kvinde”, er navnet på den første i serien af ​​to isbrydere, der er beregnet til at hjælpe skibe året rundt i de skandinaviske havne.

Svitzer Embla er et unikt design fra skibsingeniørenfirmaet Robert Allan Ltd. med et enkelt spil til bugsering både fremad og bagud.

Svitzer-emblemet hører til TundRA-serien af ​​Robert Allan Ltd. og er blevet udpeget som en TundRA 3000. TundRA-serien af ​​slæbebåddesign er specielt udviklet til operationer i et komplet udvalg af isforhold og er unikt designet til hver specifik isklasse og sæt af driftsforhold.

(Visited 462 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her