Danske maritime giganter blandt verdens mest indflydelsesrige

0
Arkivfoto: Maersk

Flere danske maritime giganter er på listen over 2021’s mest indflydelsesrige selskaber. Det mener det anerkendte magasin Time, der står bag listen.

Det anerkendte amerikanske magasin Time har fundet plads til både shippingmastodonten Maersk og vindgiganten Ørsted på årets liste over de mest indflydelsesrige selskaber i 2021. Her har magasinet taget et kig på, hvilke virksomheder der lige nu har størst indflydelse på at forme vores allesammen fremtid.

Listen har for første gang sammensat virksomheder, der ifølge mediet har en ekstraordinær indflydelse rundt om i verden, og denne gang er der samlet selskaber på tværs af forskellige sektorer, herunder blandt andet sundhedspleje, underholdning, transport og teknologi.

Derefter blev hver enkelt virksomhed evalueret på relevans, effekt, innovation, lederskab, ambition og succes, og resultater er altså blevet en bred vifte af 100 selskaber, der hjælper med at kortlægge fremtiden.

Det er blandt andet Maersks hjælp med leverencer af produkter under coronapandemien og deres hjælp med distribution af vacciner sendt med fragtskibe, der er fremhævet som en af baggrundene til at vælge verdens førende shippingfirma, mens Ørsted beskrives som førende inden for fremtidens grønne energikilde.

Også rederiet Equinor og danske LEGO er med på listen, som du han se på linket her.

(Visited 98 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her