DSV opjusterer forventninger efter godt første kvartal

0
Foto DSV

Den danske transport- og logistikkoncern DSV oplevede stor vækst i årets første kvartal og opjusteret nu forventningerne til 2021. Det skriver de i en selskabsmeddelelse.

Den danske transport- og logistikkoncern DSV, der tirsdag offentliggjorde opkøbet af virksomheden Global Integrated Logistics (GIL) fra Kuwait i en handel til en værdi af 26 milliarder kroner, oplevede stor vækst i årets første kvartal og opjusteret nu forventningerne til 2021

”På denne begivenhedsrige dag er vi også glade for at kunne annoncere, at vi har opnået 106 procent vækst i EBIT før særlige poster i årets første kvartal, samt at kunne opjustere vores forventninger til 2021. Den stærke vækst i indtjeningen i 1. kvartal er drevet af gode resultater i alle divisioner, og derudover har omkostningsstyring samt helårseffekten af Panalpina-synergierne haft en positiv effekt. Markedet for luft- og søfragt er kendetegnet ved høj efterspørgsel og presset kapacitet, og det kræver en ekstraordinær indsats af vores medarbejdere at finde gode løsninger for vores kunder under disse udfordrende markedsvilkår,” siger administrerende direktør Jens Bjørn Andersen.

Læs også: Dansk transportkoncern opkøber nyt selskab

Den stærke vækst i indtjeningen i første kvartal er drevet af gode resultater i alle divisioner, og derudover har omkostningsstyring samt helårseffekten af Panalpina-synergierne haft en positiv effekt. Markedet for luft- og søfragt er kendetegnet ved høj efterspørgsel og presset kapacitet, og det kræver en ekstraordinær indsats af koncernens medarbejdere at finde løsninger for deres kunder, lyder det i meddelelsen.

(Visited 13 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her