Fynsk seafood-virksomhed erklæret konkurs

0

Hanstholm Seafood, der trods det noget misvidende navn faktisk kommer fra Faaborg på Fyn, er gået konkurs. Det skriver food-supply.dk

Den danske fiskeriverden er blevet en virksomhed færre. Det står klart efter firmaet Hanstholm Seafood, der har drevet virksomhed fra Faaborg på Fyn, har kastet håndklædet i ringen og erklæret sig konkurs. Det skriver mediet Food-Supply.dk, som har fået oplysningerne fra Statstidende.

Ifølge cvr-registret fremgår det, at virksomheden er ejet af Sophia Bang og Josephine Bang, og at Lars Bang trådte ud af direktionen i januar, mens der efterfølgende ikke er registreret nogen ny direktør.

En anmodning om opløsning af virksomheden blev sendt til Skifteretten i Svendborg 23. februar. Sådan en anmodning kan Erhvervsstyrelsen sende, hvis et selskab eksempelvis ikke har afleveret regnskab eller ikke har indsendt de nødvendige oplysninger til styrelsen.

Hanstholm Seafood blev etableret i 2016 og havde til at begynde med adresse i Løgstør. Ifølge virksomhedens hjemmeside har den drevet handel med fisk, skaldyr, sushiprodukter og røgvarer.

(Visited 7 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her