Havvindmøllegigant udvider til medicinalindustrien

0
Armadillo-solcelleanlægget i Navarro County, Texas. Foto: Ørsted

Ørsted indgår aftale med MSD om at købe energi fra Armadillo-solcelleanlægget i Navarro County i Texas i USA. Med denne elkøbsaftale  udvider Ørsted sin base af industrikunder til nu også at omfatte medicinalindustrien. Det skriver energigiganten i en pressemeddelelse.

MSD, en medicinalvirksomhed, der er kendt som Merck & Co. Inc., Kenilworth New Jersey, i USA og Canada, har indgået en aftale om at købe energi fra Ørsteds Armadillo-solcelleanlæg i Texas.

“Vi er glade for at indgå dette samarbejde med MSD og udvide vores kundebase, så den nu også omfatter medicinalindustrien,” siger Vishal Kapadia, Senior Vice President og Chief Commercial Officer for Onshore i Ørsted.

“Vi ser frem til at samarbejde med dem i deres bestræbelser om at fremme brugen af CO2-fri energi i medicinalindustrien,” siger han.

“Denne kontrakt er et vigtigt skridt i MSD’s bestræbelser på at blive mere bæredygtig, da den medfører, at der tilføres mere CO2-fri energi til elnettet i Texas, og dermed er den med til at reducere miljøpåvirkningen fra vores aktiviteter,” siger Susanna Webber, Senior Vice President for Global Supplier Management Group og Chief Procurement Officer i MSD.

Armadillo-solcelleanlægget kommer til at ligge i Navarro County i Texas, mindre end 50 km fra Dallas/Fort Worth-området. Anlægget forventes at blive sat i drift i starten af 2023.

(Visited 23 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her