Nu kan skibe lægge til kaj ved gammelt skibsværft

0
Burmeister & Wain. Foto: Wikipedia

Fra 1. maj blev det muligt for skibe at lægge til kaj ved Refshaleøen i København. Det oplyder Refshaleøens Ejendomsselskab til TV2 Lorry.

Refshaleøens Ejendomsselskab har opgraderet kajkanterne på øen i Københavns Havn, og fra 1. maj er det derfor nu blevet muligt for skibe op til 50 fod at lægge til ved nogle af de vestvendte kajstrækninger på Refshaleøen.

Øen, der ligger i i Københavns Havn, var fra 1872 til 1996 hjemsted for skibsværftet Burmeister & Wain, som i sin storhedstid beskæftigede 10.000 medarbejdere. I dag er det ejendomsselskabet, der ejer de gamle B&W-arealer, og som nu har åbnet op for at kunne lægge til kaj.

”Det er et fantastisk sted, og vi glæder os til at tage imod københavnerne til båds også. Og jeg tror, at det er noget, som folk vil tage godt imod,” siger administrerende direktør fra Refshaleøens Ejendomsselskab, Jes Transbøl, til TV-kanalen.

(Visited 308 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her