Danske Småøer håber på lang periode med billige billetter

0
Formand Dorthe Winther. Foto Sammenslutningen af Danske Småøer

Sammenslutningen for Danske Småøer håber på billigere færgebilletter over en længere periode efter regeringen har lagt op til endnu en sommerpakke til den kollektive trafik. Det siger formand Dorthe Winther i et nyhedsbrev.

Regeringen har lagt op til endnu en sommerpakke, hvor 205 millioner kroner er afsat til billig indenrigstransport i form af Orange togbilletter og nedsatte færgepriser.

Hvordan de bliver udmøntet er endnu ukendt, men formand for Sammenslutningen af Danske Småøer, Dorthe Winther, håber, at man fra politisk hold har lyttet til ønsket om at brede midlerne ud.

“Vi så sidste år i juli, da færgerne var helt gratis, at det på nogle øer var en udfordring at servicere folk, og at turisterne dermed måske ikke helt fik den oplevelse, som vi gerne vil give dem. Vi håber derfor, at man i år breder midlerne ud, så sæsonen forlænges, og priserne kan sættes ned i juni, juli, august og september, så flere danskere dermed også får mulighed for at tage på ferie på småøerne,” siger hun.

”Hvis der ikke bliver tale om gratis færger, men en prisnedsættelse, så er det vigtigt at man lokalt får lov at bruge midlerne, sådan som det giver bedst mening på den enkelte ø,” lyder det fra Dorthe Winther.

(Visited 35 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her