Baagø-færgen med ”flot resultat” trods underskud

0
Assens-Baagøfærgen. Arkivfoto: Assens Kommune

Ifølge formanden for færgeudvalget i Assens Kommune, der administrerer Baagø-færgen, så var resultatet i 2020 ganske godt gået trods et underskud på 108.000 kroner. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Baagø-færgen slap igennem 2020 med et underskud på 108.000 kroner. Hos færgeudvalget i Assens Kommune, der administrerer færgen, så var resultatet imidlertid ikke så dårligt, som det først kunne lyde.

Trods en overskridelse af de oprindelige budget, der lød på 2.297.000 kroner, så gik hele 900.000 nemlig til vedligehold af den aldrende færge, der stævnede ud for første gang i 1976.

”I forhold til, vi har brugt 900.000 kroner, så er det egentligt et flot resultat. Det er selvfølgelig et underskud. Jeg synes, det er godt gået. Der er også tre mand  til at passe den, det skal der være for at det overholder love og regler,” siger Dan Gørtz (V), der er formand for udvalget, til avisen.

Alene lønnen til færgens besætningsmedlemmer – tre skippere, en bedstemand, en sommerafløser og havnechefen – løb op i udgifter på 3,1 millioner kroner i 2020. Færgen fik et statsligt tilskud på 2.056.946 kroner i 2020.

(Visited 54 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her