Se verdens største krydstogtskib under opbygning

0
Wonder of the Seas. Foto: Royal Caribbean

Krydstogtskibet Wonder of the Seas bliver verdens største af sin slags, når fartøjet i 2022 for første gang stævner ud. Her kan du se billederne af skibet, der får plads til både bølgesimulator og svævebane.

Royal Caribbean er på vej til at slå sin egen rekord for verdens største krydstogtskib. Det amerikansk-norske krydstogtrederi, der i øjeblikket er indehaver af titlen med fartøjet Symphony of the Seas, får i 2022 nemlig glæde af at kunne præsentere verden for søsterskiber Wonder of the Seas.

Krydstogtskibet, der netop nu er under bygning i Frankrig kommer til at være 360 meter langt og 54 meter bredt, skal efter planen sejle fra den kinesiske by Shanghai og Hong Kong.

Wonder of the Seas får plads til 6988 passagerer fordelt på 2800 kahytter, og gæsterne ombord på giganten vil kunne fordrive tiden ombord i blandt andet vandland, en stor park, den højeste rutsjebane på vand, en svævebane, klatrevægge, teaterforestillinger, en tur i bølgesimulator, en udendørs biograf og et hav af sportsfaciliteter.

Wonder of the Seas. Foto: PR Royal Caribbean
Wonder of the Seas. Foto: PR Royal Caribbean
Wonder of the Seas. Foto: PR Royal Caribbean
(Visited 545 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her