lørdag, december 4, 2021

Video: Her prøvesejler verdens største hospitalsskib

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Verdens største civile hospitalsskib, Global Mercy, der skal tørne ud for Mercy Ships, har nu afsluttet sine sidste prøvesejladser. Se videoen her.

- Advertisement -

Mercy Ships annoncerede i denne uge, at verdens største civile hospitalsskib, Global Mercy, nu har afsluttet sine sidste prøvesejladser, en af ​​de sidste milepæle i nedtællingen mod hospitalsskibets levering, jomfrurejse og drift i Afrika syd for Sahara i 2022. Det skriver Mercy Ships Danmark på sin hjemmeside.

Prøvesejladsen på dybt vand er designet til at teste skibet under svære vilkår og igennem længere tid, for at sikre, at alle systemer er fuldt operationelle og i overensstemmelse med strenge standarder og specifikationer, der gælder for branchen. Blandt andet bliver motorens ydeevne og brændstofforbrug, navigations- og radioudstyr, nødsystemer og manøvredygtighed testet. Der bliver også udført sikkerhedsevalueringer.

”De prøvesejladser skibet nu har foretaget på dybt vand udgør tilsammen en tjekliste for os inden levering af det nye specialbyggede hospitalsskib, så vi kan sikre os, at alt er, som det er designet til at være. Forsøgene tester systematisk de forskellige dele af skibet i drift under en længerevarende prøvesejlads. Vi er rigtig glade for endelig at kunne fortælle, at vores nye hospitalsskib har bestået sine afsluttende prøvesejladser”, siger Randi Mondorf, der er formand for bestyrelsen i NGO’en Mercy Ships Danmark.

”Nu skal vi til at lægge sidste hånd på interiøret i skibet, især hospitalet og hospitalsudstyret, inden skibet kan sættes i drift og yde gratis lægehjælp til mennesker i nød,” siger Randi Mondorf.

(Visited 271 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 24 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner