Shuttlebusser skal redde Kristi himmelfartsferien

0
Kombardo Expressen. Arkivfoto: Molslinjen

Da regeringen i går besluttede at forlænge restriktionerne for fjernbusserne, måtte der tænkes hurtigt hos Kombardo Expressen på Bornholm. Mange gæster er på vej til øen på Kristi himmelfartsferie, og det giver store udfordringer, når kun hvert andet sæde må sælges i bussen. Shuttlebusser bliver derfor sat ind fra Bornholm i den kommende weekend. Det skriver Molslinjen i en pressemeddelelse.

Interessen for at komme på ferie i Kristi himmelfartsdagene er større, end der er sæder til under fjernbussernes restriktioner om begrænsning af passagerer. Så derfor fordeles Kombardo Expressens passagerer ud på flere busser.

Fjernbusser må fortsat kun sælge hvert andet sæde i busserne. Den regel blev sent i går forlænget frem til den 10. juni. Det giver udfordringer hos Kombardo Expressen på Bornholm, hvor mange danskere gerne vil holde ferie i dagene omkring Kristi himmelfart.

”Når landet er i gang med at åbne, så stiger interessen altså også for at komme hjemmefra og få nogle oplevelser. Derfor er begrænsningen på busserne selvfølgelig en udfordring på den måde, at vi har flere rejsende, end vi kan komme i busserne,” fortæller Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Og da interessen for at komme til Bornholm i bil også er stor omkring Kristi himmelfart, er løsningen med flere busser på færgens vogndæk ikke en mulighed. I stedet bliver shuttlebusser mellem Rønne og København løsningen på de store hjemrejsedage i den kommende weekend.

”På den måde kan vi tilbyde gæsterne deres tur til Bornholm og samtidig overholde kravet om kun at sælge halvdelen af sæderne i bussen,” forklarer Jesper Skovgaard.

Gæsterne på shuttlebussen tjekker ind i terminalen i Rønne og går ombord på hurtigfærgen. I Ystad går de fra borde og bliver hentet af en ny bus, som tager dem med til København.

Shuttlebusserne sættes ind på afgange fra Rønne både lørdag og søndag. De rejsende får direkte besked om, hvordan de kommer ombord.

(Visited 80 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her