Dansk rederi tilbudt coronavaccination i USA

0
Arkivfoto: Torm

Besætningsmedlemmerne fra to tankskibe ejet af det danske rederi Torm er blevet tilbudt vaccination i USA.

Besætningsmedlemmerne fra to tankskibe ejet af det danske rederi Torm er blevet tilbudt vaccination i USA. Det skriver mediet ShippingWatch.

Tilbuddet sker som en del af et nyt amerikansk vaccinationsprogram mod covid-19, der retter sig mod udenlandske søfolk for at beskytte besætningerne og gøre det nemmere for skibene at anløbe havne med coronarestriktioner.

Torm har allerede takket ja til tilbuddet, og rederiets administrerende direktør Jacob Meldgaard håber nu, at amerikanernes initiativ smitter af på andre af verdens regeringer, og prioriterer søfolkene højere i vaccinekøen.

”Jeg kunne godt tænke mig, at andre lande gjorde noget tilsvarende. De søfarende er nøglemedarbejdere og helt afgørende for, at den globale handel kan fungere trods en pandemi,” siger Jacob Meldgaard til mediet.

Også selskabet Anglo-Easter fra Hongkong har taget imod det amerikanske tilbud, og besætninger fra 12 af selskabets skibe er de seneste dage blevet vaccineret.

(Visited 232 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her